Teljes Tojáspor
I. osztályú, laboratóriumban ellenőrzött hazai,
illetve az Európai Unióból származó, szabad tartású
csirke tojásból porlasztott termékeink.
Garantált prémium minőség!
illetve az Európai Unióból származó, szabad tartású
csirke tojásból porlasztott termékeink.
Garantált prémium minőség!
Friss tyúktojás feltöréséből származó, fehérjét és sárgáját tartalmazó porított termék.
A tyúktojásra jellemző arányban tartalmazza a fehérjét és a sárgáját.
Pasztőrözött és homogénezett teljes tojáslé porlasztva szárításával készül.
A termék a tojáson kívül egyéb allergén anyagot garantáltan nem tartalmaz.
Felhasználása visszahígítással történik, melynek módja a következő:
1 tömegrész teljes tojsápor + 3 tömegrész ivóvíz egyenletes,
csomómentes elkeverésével.
Felhasználása:
- péksütemények, kalácsok készítéséhez
- péktermékek egyenletes ipari gyártásához
- tészták készítése nagyüzemek részére
- sütemények, például linzerek gyártáshoz
- egyedi, modern cukrásztermékek kifejlesztéséhez
Energiatartalom:
|
2600 kJ / 620 kcal
|
Allergén Összetevők: | Tojás |
Csomagolás: | 15 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 15 Kg/ zsák |
Tárolás: | Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65% |
Minőségmegörzési időtartam: | Gyártástól számíva 12 hónap. |
Tojásfehérje por
Magyar termék, mely az egyik leg értékesebb
fehérje forrásból készül.
Ellenőrzött minőségű tojásfehérje lé felhasználásával,
minőségi garanciával.
Albumin fehérje porlasztva, megfizethető áron!
fehérje forrásból készül.
Ellenőrzött minőségű tojásfehérje lé felhasználásával,
minőségi garanciával.
Albumin fehérje porlasztva, megfizethető áron!
Kizárólag a tojás fehérjét tartalmazó, pasztőrözött tojásfehérje lé porlasztva szárítva.
Pasztőrözött és homogénezett tojáslé felhasználásával készül.
A termék a tojáson kívül egyéb allergén anyagot garantáltan nem tartalmaz.
Felhasználása visszahígítással történik, melynek módja a következő:
1 tömegrész tojásfehérje por + 8 tömegrész ivóvíz egyenletes,
csomómentes elkeverésével.
Felhasználása:
Pasztőrözött és homogénezett tojáslé felhasználásával készül.
A termék a tojáson kívül egyéb allergén anyagot garantáltan nem tartalmaz.
Felhasználása visszahígítással történik, melynek módja a következő:
1 tömegrész tojásfehérje por + 8 tömegrész ivóvíz egyenletes,
csomómentes elkeverésével.
Felhasználása:
- péksütemények, kalácsok készítéséhez
- péktermékek egyenletes ipari gyártásához
- tészták készítése nagyüzemek részére
- sütemények, például linzerek gyártáshoz
- egyedi, modern cukrásztermékek kifejlesztéséhez
Energiatartalom:
|
1900 kJ / 450 kcal
|
Allergén Összetevők: | Tojás |
Csomagolás: | 15 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 15 Kg/ zsák |
Tárolás: | Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65% |
Minőségmegörzési időtartam: | Gyártástól számíva 12 hónap. |
Várjuk megkeresését
Termékeinkről mindent megtudhat, személyesen és könnyedén,
a kapcsolat menüpont segítségével.
a kapcsolat menüpont segítségével.
Próbálja ki a termékeket, igényelje specifikációnkat,
győződjön meg Ön is a termék elismertség minőségéről!
győződjön meg Ön is a termék elismertség minőségéről!