Kakaópor 10-12%
I. osztályú, natúr és alkalizált típusú kakaóporok,
aromás ízvilággal, könnyű oldódással
10-12% kakaóvaj tartalommal.
Garantáltan extra minőségű termékünk!
Friss és ellenőrzött ültetvényről származó kakóbabból készült,
finom porózus kakópor, mely alacsony teobromin tartalmában.
Kínálatunk tartalmaz natúr és alkalizált kakóport is.
Alkalizált termékünk esetén intenzívebb csokoládés illat
és kevésbé keserű íz,
míg natúr termékünk esetén fanyar, kesernyésebb íz a jellemző.
A termék nem tartalmaz semmilyen allergént, vagy annak származékát.
Felhasználása a felhasználási területtől függően a péktermékektől
akár a visszaoldásig bárhol megfelelő.
Felhasználása:
- péksütemények, kalácsok készítéséhez
- péktermékek ízesítéséhez és a töltelék ízesítéséhez
- tészták színének, állagának elkészítése, nagyüzemek részére
- sütemények, például paleo termékekbe
- egyedi, modern cukrásztermékek kifejlesztéséhez
Energiatartalom:
|
1184 kJ / 285 kcal
|
Allergén Összetevők: | Nincs |
Csomagolás: | 25 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 25 Kg/ zsák |
Tárolás: | Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65% |
Minőségmegörzési időtartam: | Gyártástól számíva 24 hónap. |
Kakaópor 20-22%
Magas minőségű, nagy zsírtartalmú,
finom illatú és ízű 20-22%-os kakaóporok,
natúr és alkalizált változatban.
Elérhető áron, extra minőséggel!
finom illatú és ízű 20-22%-os kakaóporok,
natúr és alkalizált változatban.
Elérhető áron, extra minőséggel!
Kínálatuk tartalmaz már 20-22% kakaóvaj tartalmú,
alkalizált és natúr kakóporokat is!
Sokkal markánsabb, intenzívebb ízű és illatú kakóporok.
Alkalizált termékünk esetén intenzívebb csokoládés illat
és kevésbé keserű íz,
míg natúr termékünk esetén fanyar, kesernyésebb íz a jellemző.
A termék nem tartalmaz allergént, vagy annak származékát.
Felhasználása a gyártó üzem típusától változik.
Felhasználása:
alkalizált és natúr kakóporokat is!
Sokkal markánsabb, intenzívebb ízű és illatú kakóporok.
Alkalizált termékünk esetén intenzívebb csokoládés illat
és kevésbé keserű íz,
míg natúr termékünk esetén fanyar, kesernyésebb íz a jellemző.
A termék nem tartalmaz allergént, vagy annak származékát.
Felhasználása a gyártó üzem típusától változik.
Felhasználása:
- kakaós kalácsok készítése
- péktermékek ízének növelése
- tészták készítése nagyüzemek részére
- sütemények, például paleo termékek gyártáshoz
- egyedi, modern cukrásztermékek kifejlesztéséhez
Energiatartalom:
|
1305 kJ / 310 kcal
|
Allergén Összetevők: | Nincs |
Csomagolás: | 25 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 25 Kg/ zsák |
Tárolás: | Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65% |
Minőségmegörzési időtartam: | Gyártástól számíva 24 hónap. |
Várjuk megkeresését
Termékeinkről mindent megtudhat, személyesen és könnyedén,
a kapcsolat menüpont segítségével.
a kapcsolat menüpont segítségével.
Termékmintát biztosítunk minden új
és törzsvásárlónk részére,
kérje termékspecifikációinkat!
és törzsvásárlónk részére,
kérje termékspecifikációinkat!