A 2019 évi Karácsonyi Landra külön kiadásban
megjelenik a Szűcs És Társa Bt. új portfóliója,
megújult hirdetése egyben.
A 2019 Március havi Landra újságban jelenik meg
a Szűcs És Társa Bt. egyedi fagylalt készítési ajánlata
és megújúlt hírdető anyaga is.
Megjelent a 2018 December havi Landra újságban
a Szűcs És Társa Bt. megújúlt termék palettája
és megújúlt hírdetése.
Megjelent a 2018 Március havi Landra újságban
a Szűcs És Társa Bt. saját, Magyar Sovány Tejpor akciója
és megújúlt szélesedő kínálatunk és kiszereléseink hírdetése.
megjelenik a Szűcs És Társa Bt. új portfóliója,
megújult hirdetése egyben.
A 2019 Március havi Landra újságban jelenik meg
a Szűcs És Társa Bt. egyedi fagylalt készítési ajánlata
és megújúlt hírdető anyaga is.
Megjelent a 2018 December havi Landra újságban
a Szűcs És Társa Bt. megújúlt termék palettája
és megújúlt hírdetése.
Megjelent a 2018 Március havi Landra újságban
a Szűcs És Társa Bt. saját, Magyar Sovány Tejpor akciója
és megújúlt szélesedő kínálatunk és kiszereléseink hírdetése.
Megjelent a 2017 Augusztusi Landra szaklapban
Szűcs Máté új szakmai cikke: "joghurt- és sajtpor"
címmel, megújult teljes oldalas hírdetésünk mellett.
Megjelent a 2017 Februári Landra szaklapban
Szűcs Máté szakmai cikke: "az írópor és a tejszínpor"
címmel, teljes oldalas hírdetésünk mellett.
Megjelent év végi, Karácsonyi
megújult hirdetésünk
a LANDRA szaklap
2016 Decemberi kiadásában.
Megjelent ismeret terjesztő cikkünk
"A TEJPOROK SZEREPE" címmel
a 2016/6. Landra kiadványban,
Barcza Zsuzsanna dietetikus
közreműködésével.
Megjelent a Magyar Cukrász Iparosok Országos
Ipartestülete által készülő magazinban
a Szűcs És Társa Bt. hírdetése.
Megjelenik a 2016 Februári Landra szaklapban
Szűcs Máté: "Laktózmentes lehetőségek"
című ismertetőnk és hírdetésünk.
Megjelenik 2016 év elején, Szűcs Máté: "laktóz mentes és laktóz csökkentett
tejporokról" szóló ismertetőnk a Tejipari Hírlapban.
2016 Februárjától érdeklődhet
laktóz mentes tejporainkkal kapcsolatban.
Megjelent hírdetésünk a Landra szaklap augusztusi számában.
Hazánkban gyártott tejporral kedveskedtünk tisztelt vásárlóinknak
az egyedi akció keretében.
A Szűcs És Társa Bt. támogatta a Kárpátaljai kilátástalanságban
élő emberek helyzetét, segély csomag keretében.
Hanyi Nóra, Szűcs Gábor, Szűcs És Társa Bt. dolgozói.
Megjelenik cégünk új anyaga a Landra szaklapban.
Cégünk támogatja a lokális sport eseményeket.
Megjelent hírdetésünk a
Tejgazdasági Szemle szaklapban.
A Szűcs És Társa Bt. 20 éves lett.
(1994-től 2014-ig)
Megjelent a Szűcs És Társa Bt. élménybeszámolója és
új hírdetése a 2013 Decemberi Tejipari Hírlapban:
Cégünk támogatja a Szegedi Tudományegyetem Vívó Klubját.
Támogatva az eredményes Hazai sportot, a Magyar vívást, a Szűcs És Társa Bt. új gépekkel támogatjaa Szegedi Tudományegyetem Vívó Klubját. Eszközökkel, trainer gépekkel segítjük a sikeres
felkészülést mint a Klub hivatalos Szponzora.
A versenyekhez további sikereket kívánunk!
Megjelent szponzorált hírdetésünk a Pékmester
és Landra szaklapokban:
és Landra szaklapokban:
A Hazánkban havonta megjelenő szaklapokban olvashat cégünkről, aktuális akcióinkról és új kínálatunkról.
az általunk támogatott cikkek, valamint a rólunk írt újdonságok.
A Tejipari Hírlapban megjelent hírdetéseink egyikei:
Támogatjuk a Zengővárkonyi Hagyományörző Művelődési
Egyesületet, mint hivatalos szponzoruk.
Egyesületet, mint hivatalos szponzoruk.
Elősegítve a tradicionalitást, Magyar népművészetet és táncot, hozzájárulunk a Zengővárkonyi
egyesület szóróanyagának, valamint eredeti naptárainak készítéséhez, annak népszerüsítéséhez.
Megjelent saját cikkünk:
Fontos lépések a minőség érdekében.
Fontos lépések a minőség érdekében.
A SZŰCS ÉS TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 2011 január 1.-től bevezette a magas fokú IFS minőségbiztosítási rendszert. A HACCP, valamint az ISO 22000 rendszerek után fontosnak tartottuk az élelmiszer biztonság növelését, mivel a legtöbb európai és hazai gyártó- és termelő üzem rendelkezik ezen minősítési rendszerrel is.
Cégünk hazai tejpor és savópor, illetve portermék gyártáson kívül jelentős importot is bonyolít Európa több tejüzemével, valamint tejporgyártóival. Ezen országokban a termékek élelmiszerbiztonsága igen magas, de a Szűcs És Társa Bt. nem hagyatkozhat csupán ezeknek a rendszereknek a meglétére.
Ezért cégünk vezetése a külföldről érkező porított termékek, tejporok, savóporok, tejporkészítmények minőségét naprakészen szeretné biztosítani minden egyes üzleti partnerének, minden felhasználójának.
A magyarországi piacon egyre több kétes eredetű tejtermék –beleértve a tejporokat is- jelenik meg, illetve kerül forgalomba. Sokszor rossz megnevezéssel, rossz összetétellel melyek nem felelnek meg a hatályos jogszabályoknak.
A magyarországi telephellyel nem rendelkező, külföldről közvetlenül beszállított termékekkel szemben az élelmiszerhatóságok tehetetlenek.
A SZŰCS ÉS TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. szerződést kötött a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. akkreditált laboratóriumával, segítségével minden külföldről importált tejport, illetve egyéb porított termékeket vizsgálat alá vet.
Cégünk hazai tejpor és savópor, illetve portermék gyártáson kívül jelentős importot is bonyolít Európa több tejüzemével, valamint tejporgyártóival. Ezen országokban a termékek élelmiszerbiztonsága igen magas, de a Szűcs És Társa Bt. nem hagyatkozhat csupán ezeknek a rendszereknek a meglétére.
Ezért cégünk vezetése a külföldről érkező porított termékek, tejporok, savóporok, tejporkészítmények minőségét naprakészen szeretné biztosítani minden egyes üzleti partnerének, minden felhasználójának.
A magyarországi piacon egyre több kétes eredetű tejtermék –beleértve a tejporokat is- jelenik meg, illetve kerül forgalomba. Sokszor rossz megnevezéssel, rossz összetétellel melyek nem felelnek meg a hatályos jogszabályoknak.
A magyarországi telephellyel nem rendelkező, külföldről közvetlenül beszállított termékekkel szemben az élelmiszerhatóságok tehetetlenek.
A SZŰCS ÉS TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. szerződést kötött a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. akkreditált laboratóriumával, segítségével minden külföldről importált tejport, illetve egyéb porított termékeket vizsgálat alá vet.
- Beérkezett szállítmányainkból az illetékes hatósági személy jelenlétében mintát veszünk és ezt a mintát a kutató intézet laboratóriumában beltartalmi és mikrobiológiai jellemzőkre vizsgáljuk. Ezáltal vásárlóink mindig a kiváló és az előírásoknak megfelelő minőséget kapják a megrendelt termékekben, mivel a minőség a leg megbízhatóbb szemponttá válik a mai rohanó világunkban.
Keresse a SZŰCS ÉS TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. termékeit és válassza az ellenőrzött minőséget!
VI. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia
A SZACHARÓZZAL ÉS A MÉZZEL ÉDESÍTETT TEJ PROBIOTIKUS MIKROBÁKKAL TÖRTÉNŐ FERMENTÁCIÓJÁNAK HŐTERMELÉSE KALORIMÉTERBEN
Schäffer, B.1, Keller, B.1, Daróczi, L.2, Lőrinczy, D.3
Schäffer, B.1, Keller, B.1, Daróczi, L.2, Lőrinczy, D.3
A korszerű táplálkozás iránti fokozódó fogyasztói igény eredményezte azt, hogy a fermentált tejtermékek (pl. joghurt, kefír) döntő többsége ma már probiotikus mikrobák felhasználásával készül. E termékcsoport zömét az ízesített változatok alkotják, amelyek édesítőszere ma még elsősorban finomított cukor (pl. szacharóz). Ennek a finomított szénhidrátnak a kiváltására alkalmas a természetes eredetű (és így táplálkozásélettanilag preferált) méz.
Munkánkban arra kerestük a választ, hogy az édesítő szacharóz mézzel történő felváltása változtat-e a probiotikus mikrobák szaporodásán.
Kísérleteinkben a leggyakrabban használt 3,6% zsírtartalmú tejet az átlagosan alkalmazott 10% szacharózzal édesítettük, a szárazanyag-tartalmi különbséget 3% ivóvízzel egyenlítettük ki (kontroll-minta). A kísérleti mintánál édesítésre 13% akácmézet (77% szárazanyag-tartalmú) alkalmaztunk. A beoltást 5% mennyiségű, klinikailag igazoltan probiotikus hatású kultúrával végeztük. A fermentálás 1000 mg befogadóképességű Bath-cellában történt 36 ºC hőmérsékleten 18 óra alatt, miközben SETARAM Micro DSC-II ultraérzékeny scanning kaloriméterben felvettük az izotherm DSC-görbét. A görbe integrálásával mértük az enthalpiát, ami arányos a fermentáció során képződött probiotikus mikrobák számával.
Kísérleteinkből megállapítottuk, hogy a méz nemhogy nem gátolja, hanem elősegíti a probiotikus mikrobák szaporodását. A szacharózzal és az akácmézzel édesített mintapároknál minden esetben a mézet tartalmazó mintáknál mértük a nagyobb entalphiát.
Munkánkban arra kerestük a választ, hogy az édesítő szacharóz mézzel történő felváltása változtat-e a probiotikus mikrobák szaporodásán.
Kísérleteinkben a leggyakrabban használt 3,6% zsírtartalmú tejet az átlagosan alkalmazott 10% szacharózzal édesítettük, a szárazanyag-tartalmi különbséget 3% ivóvízzel egyenlítettük ki (kontroll-minta). A kísérleti mintánál édesítésre 13% akácmézet (77% szárazanyag-tartalmú) alkalmaztunk. A beoltást 5% mennyiségű, klinikailag igazoltan probiotikus hatású kultúrával végeztük. A fermentálás 1000 mg befogadóképességű Bath-cellában történt 36 ºC hőmérsékleten 18 óra alatt, miközben SETARAM Micro DSC-II ultraérzékeny scanning kaloriméterben felvettük az izotherm DSC-görbét. A görbe integrálásával mértük az enthalpiát, ami arányos a fermentáció során képződött probiotikus mikrobák számával.
Kísérleteinkből megállapítottuk, hogy a méz nemhogy nem gátolja, hanem elősegíti a probiotikus mikrobák szaporodását. A szacharózzal és az akácmézzel édesített mintapároknál minden esetben a mézet tartalmazó mintáknál mértük a nagyobb entalphiát.
A cikket szponzorálta:
Szűcs És Társa Bt
Szűcs És Társa Bt